رونمایی از کتاب زیبایی‌شناسی خورد‌و‌خوراک در مجموعه شیرازه

رونمایی از کتاب زیبایی‌شناسی خورد‌و‌خوراک در مجموعه شيرازه

این جلسه به مناسبت انتشار کتاب زیبایی‌شناسی خورد‌و‌خوراک (ترجمۀ کاوه بهبهانی، نشر کرگدن) در مجموعۀ شیرازه برگزار شد. زیبایی‌شناسی خورد‌و‌خوراک مجموعه مقالاتی است از برخی اندیشمندان غربی که از این می‌پرسند که آیا خورد‌و‌خوراک می‌تواند هنر باشد؟ آیا می‌توان هنری داشت که با حس چشایی یا ذائقه ادراک شود؟ در این جلسه مسعود زنجانی از فلسفۀ خورد‌و‌خوراک و کاوه بهبهانی از امر خوشمزه- امر مشمئزکننده می‌گوید.

.


.

صوت سخنان کاوه بهبهانی (مترجم کتاب) با عنوان امر خوشمزه- امر مشمئزکننده

صوت سخنان مسعود زنجانی با عنوان فلسفۀ خورد‌و‌خوراک

فایل pdf چکیدۀ مقالات کتاب زیبایی‌شناسی خورد‌و‌خوراک

.


.

رونمایی از کتاب زیبایی‌شناسی خورد‌و‌خوراک

با حضور: کاوه بهبهانی و مسعود زنجانی

در تاریخ: ۱۹ مهر‌ماه ۹۷

به همت: مجموعه شیرازه

.


.

اطلاعات کتاب‌شناختی:

مترجم: کاوه بهبهانی

نشر: کرگدن

تعداد صفحه: ۲۶۴

قیمت: ۳۰۰۰۰ تومان

قطع: رقعی

سال انتشار: ۱۳۹۷

.


.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *