بحرانها گویا تمامی ندارند. بحران اقتصادی تمام نشده بود که بحران کرونا اضافه شد. کرونا، هم وضعیت اقتصاد را بحرانیتر و هم سلامت تن و روان جامعه را تهدید میکند. هر روز آمار مبتلایان به کرونا و تعداد فوتیها روح و روان جامعه را درگیر میکند و به شرایط سختی که به دلیل وضعیت خاص معیشتی برای مردم به وجود آمده است دامن میزند.
اما سوال مهم این است: چه باید کرد؟
جمعیت خیریه غدیر که همواره یکی از دغدغه هایش مسایل اجتماعی و فرهنگی جامعه است، در راستای اهداف خود اقدام به برگزاری جلساتی با محوریت روانشناسی میکند که در شرایط کنونی از اهمیت بالایی برخوردار است. امروز بهداشت روانی شاید اهمیتی بیش از دیگر زمینه ها داشته باشد، چرا که جسم رنجور را میتوان با روان قوی بهبود داد ولی برعکس آن شاید امکان پذیر نباشد…
خانه فرهنگی غدیر با همکاری خانه عماد و موسسه آتنا، به صورت مجازی میزبان آقای دکتر علی صاحبی بود. موضوع سخنرانی دکتر صاحبی، «تاب آوری در شرایط بحران، پرورش امید و خوشبینی در شرایط دشوار» بود. موضوعی که داشتن اطلاعات در مورد آن نیاز همه است، خصوصا در دورانی که به سر میبریم.
شاید گاهی نتوانیم بر بحرانها مسلط شویم، ولی همیشه میتوانیم بر خود مسلط باشیم، فقط نیازمند آگاهی نسبت به خود و داشتههای خود هستیم …
.
.
تاب آوری در شرایط بحران، پرورش امید و خوشبینی در شرایط دشوار
سخنران: علی صاحبی
دریافت فایل صوتی این سخنرانی
یکشنبه 28 اردیبهشت 99
به همت خانه فرهنگی غدیر و همراهی خانه عماد و موسسه آتنا
.
.