راهنمای تغذیه‌ی اخلاقی و دانش‌بنیان از دکتر مایکل گرگر

راهنمای تغذیه‌ی اخلاقی و دانش‌بنیان از دکتر مایکل گرگر

در سال ۲۰۱۶، پس از مرور شواهد علمی موجود، «آکادمی تغذیه و رژیم‌درمانگری» اعلام کرد که تغذیه‌های گیاه‌پایه (از جمله تغذیه‌ی وگان)، اگر به خوبی برنامه‌ریزی شوند، برای تمام گروه‌های سنی و تمامی مراحل زندگی فرد، از نوزادی تا سالمندی، مناسب، کافی و سالم هستند. [۱] افزون بر این، آن‌ها اعلام کردند که رژیم‌های گیاه‌پایه ریسک بیماری‌های قلبی-عروقی، دیابت نوع ۲، فشار خون، چاقی و سرطان‌های گوناگون را کاهش می‌دهند. شواهد آن‌قدر قوی است که به‌تازگی، انجمن دیابت ایالات متحده و کانادا نیز این رژیم‌ها را برای پیشگیری و درمان دیابت به رسمیت شناخته‌اند.[۲]

این‌ها خبر خوبی است، چون با تغییر سبک تغذیه‌ای‌مان به سمت گیاه‌پایه، نه تنها می‌توانیم در راستای دوست داشتن خود، به سلامت روح و بدنمان کمک کنیم، بلکه می‌توانیم نقشی موثر در کاهش رنج حیوانات و ایجاد یک زندگی آسوده برای آنان[۳]، پیش‌گیری از تغییر بی‌برگشت اقلیم و گرمایش زمین[۴] و کاهش رنج روحی و جسمی کارگران صنایع حیوانی[۵] و کمک به گذار آن‌ها به سمت صنایع کشاورزی و باغداری داشته باشیم.

در این دفترچه که توسط دکتر گِرِگِر، پزشک و متخصص تغذیه، تهیه شده‌است، با نمونه‌ای از یک برنامه‌ی غذایی سالم، دانش‌بنیان و گیاه‌پایه آشنا می‌شویم و اصول آن را یاد می‌گیریم (همراه با منابع متعدد و متنوع به زبان پارسی)

.


.

فایل PDF راهنمای تغذیه‌ی اخلاقی و دانش‌بنیان از دکتر مایکل گرگر

.


.

کاری از: «حقایق تغذیه با دکتر گرِگِر»

کانال تلگرام

پیج اصلی انگلیسی

ترجمه: فاطمه دلدار

ویرایش و نظارت:

دکتر اشکان قنبرزاده داغیان

امیرحسین نجفی

.


.

[۱] Position of the Academy of Nutrition and Dietetics: Vegetarian Diets

[۲] ویدیوی ویژه: «انجمن‌های دیابت، رژیم‌های غذایی گیاه‌پایه را به رسمیت می‌شناسند»

[۳] کلیپی از موسسه‌ی Mercy for Animals  و “ANIMALS SLAUGHTERED FOR FOOD EVERY SECOND

[۴] Reducing food’s environmental impacts through producers and consumers

[۵] کلیپ «خوردن، بیرون از قلمروی خودمان» و Every Twelve Seconds: Industrialized Slaughter and the Politics of Sight

.


.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.