یوسف اباذری | پوپولیسم؛ عوام گرایی یا مردم باوری | 5دی85 | دانشگاه تهران
یکی از مشخصات آکادمیک و علمی پوپولیسم، این است که بر اساس آن، مردم مقدس اند. جنبش های پوپولیستیِ روسیه، مردم را مقدس می دانستند و دولت تزار را مستبد و خونخوار. بعدها پوپولیسم در آثار افرادی چون گوستاو لوبون، اریک فروم و گاست، فربه تر شد.
در تشکیل دولت ـ ملتِ رضاشاه نیز «مردم» به چیزی مقدس تبدیل شدند برای اینکه سلطنت پهلوی به جهت حفاظت از منافع مردم، مشروعیت پیدا کند. سپس حزب توده چنان به مردم قداست بخشید که همه باید مقهور این مفهوم توده می شدند. این داستان را آل احمد با کوبیدن انتلکتوئل ها به شدت تقویت کرد. این جریان همچنان ادامه دارد به طوری که حتی دانشجویان ما می پندارند که «دولت»، خصمی است که باید در راه مردم با آن مبارزه کرد. درحالی که روشنفکران زمان مشروطه، دست به نقد مردم زدند و تقدسی برای مردم قائل نبودند.
دشمنی این شخص معلوم الحال با مردم چیه؟
نظرش در مورد موسیقی گوش کردن مردم که همه میدونند . معتقد هستند که مردم لاشعور و مفلس هستند و شعور انتخاب موسیقی را ندارند و فقط همان چیزی که خودش و دارو دسته ورشکسته (چپ های پوپولیست) معلوم الحال تر از خودش میگویند وحی است.
از طریق مصاحبه شما با محمد ماشین چیان(آپارات , کاپیتالیسم) با سایت شما آشنا شدم ولی متاسفانه وقتی نام این شخص در دسته اندیشمندان!!!!!!! دیده میشه حال آدم بد میشه , البته این مرام آزادیخواهان هستشد که همه , حتی طایفه ورشکسته و بیسواد چپ هم میتوانند اظهار نظر کنند .
کیفیت صدا هم خیلی خوب نیست ولی تلاش میکنم ببینم این شخص به ظاهر محترم چی میگه